L’espanyol és una llengua plena d’avantatges. És l’idioma natiu de més de 405 milions de persones de 30 països, i encara es parla més com segon idioma, cosa que significa que t’obrirà un munt de portes tant en l’àmbit acadèmic com al professional.

Però com començar a viure la vida en espanyol?

A l’Acadèmia Guiu disposem d’una gran varietat de cursos que t’ajudaran a aconseguir l’aprenentatge de l’idioma, sigui com sigui la teva situació i nivell de partida.

El propòsit d’aquests cursos no és simplement ensenyar l’espanyol, sinó més aviat desenvolupar les teves habilitats lingüístiques perquè puguis comunicar-te amb èxit en l’idioma. Per aquesta raó, tots els cursos inclouen una varietat de components dissenyats per a permetre’t practicar i millorar les teves habilitats de lectura, escriptura, expressió i comprensió oral en espanyol.

Si estàs començant…

Si acabes d’arribar a Espanya i el teu nivell d’espanyol és molt bàsic o nul, els nostres cursos ELE BÀSICS intensius (d’A1 a B1) t’ajudaran a fer la teva primera immersió en l’idioma. 

Es tracta de cursos amplis que aborden les diferents destreses de l’idioma, amb la fi específica que l’alumne aconsegueixi el nivell necessari per a poder accedir a la universitat espanyola.

Els cursos bàsics tenen quatre convocatòries al llarg de l’any: Winter, Spring, Summer i Fall, i estan destinats principalment a estudiants que necessiten aconseguir un nivell de l’idioma suficient per a poder seguir les classes de preparació a la selectivitat dels nostres cursos UNED-PCE.

Si ja disposes de coneixements de l’idioma…

Tenim un gran ventall de cursos que s’adapten a pràcticament totes les necessitats dels alumnes:

  • ELE avançat. Dirigit a estudiants que acreditin un nivell d’espanyol B1 segons el MECR (Marc comú europeu de referència per a les llengües) i desitgin millorar els seus coneixements per a la preparació de les proves d’accés a la Universitat espanyola.
  • ELE extensiu. El curs ELE Extensiu és ideal per a estrangers que viuen, estudien o treballen a Espanya i que desitgen millorar els seus coneixements de llengua espanyola en poc temps en un horari de tarda extensiu, després del treball o estudis. Disposem de cursos de diferents nivells.
  • ELE anual. Dissenyat per a estudiants que parteixen d’un nivell bàsic i que volen combinar l’aprenentatge de l’idioma juntament amb el coneixement d’elements culturals de la cultura hispana i de Barcelona aconseguint el nivell B2.
  • ELE intensiu. Si parts d’un nivell bàsic i vols avançar ràpid en l’aprenentatge de l’idioma, aquest és el teu curs.
  • ELE intensiu 45. Concebut per a les persones que necessiten certificar un curs de 45 hores per a poder sol·licitar l’informe d’arrelament. Un informe d’arrelament social és un document que acredita la integració social al país. Per aquesta raó, és imprescindible tenir coneixements de la llengua i cultura locals.

Si vols obtenir un diploma acreditatiu…

Els diplomes d’espanyol DELE són títols oficials acreditatius del grau de competència i domini de l’idioma espanyol, que atorga l’Institut Cervantes en nom del Ministeri d’Educació i Formació Professional d’Espanya.

Els nostres cursos de preparació estan dissenyats per a superar els exàmens oficials DELE de l’Institut Cervantes, proves que inclouen les 4 competències de la llengua.

Per a poder obtenir els certificats és important no sols tenir adquirit el nivell al qual es presenta el candidat sinó estar familiaritzat amb l’estructura i les tasques de la prova per a poder aconseguir la puntuació requerida en cada nivell. 

Les proves per a l’obtenció del DELE es convoquen diverses vegades a l’any, per la qual cosa et recomanem que contactis directament amb nosaltres per a conèixer les dates d’examen i els terminis d’inscripció a la prova.

Si vols aprendre divertint-te…

Les vacances d’estiu poden ser una oportunitat immillorable per a conèixer nous llocs, persones… i aprendre un idioma! 

Si ets estudiant estranger i vols pujar de nivell en el termini d’un mes, apunta’t als nostres Summer Camp i gaudeix d’una experiència inoblidable. Oferim cursos intensius d’espanyol combinats amb activitats d’oci i cultura per a estudiants procedents de tot arreu del món.

En Acadèmia Guiu apliquem una metodologia 100% efectiva per a l’aprenentatge de l’espanyol: l’avaluació és continuada i el professor realitza un seguiment personalitzat de tots els alumnes. 

A més, si no tens clar quin curs s’adapta millor a tu, podràs realitzar un test de nivell per saber exactament quins són els teus coneixements de l’idioma.