“Un bon professor, com una bona persona, és el/la que treu el millor de les altres”.

Teresa Carreté

Molts són els moments, al llarg de la seva etapa educativa, en què un estudiant pot necessitar uns certs acompanyament per a aconseguir els seus objectius. Cada persona té dificultats diferents per a les diverses assignatures que es van presentant al llarg d’un batxillerat o una carrera universitària. Per això, les classes particulars apareixen com una manera de donar resposta de manera individualitzada i personalitzada a les necessitats de cada persona en particular a cada moment, acompanyant i ajudant a aconseguir els objectius acadèmics.

Classes Particulars a Barcelona

Tenint en compte l’anterior, Acadèmia Guiu ofereix diferents alternatives de classes particulars presencials, en l’acadèmia, a domicili o amb format en línia. Això, a través d’un ampli i ben qualificat grup de docents i professors particulars que busquen comprendre la dificultat i la necessitat de cada estudiant a cada moment, armant classes que puguin donar una resposta efectiva en aquest sentit.

Avui, les classes particulars a Barcelona d’Acadèmia Guiu són de reforç escolar o universitari i s’imparteixen d’acord amb les preferències de cada estudiant. Això, sota un enteniment també de les assignatures més complexes de cada curs i quines dificultats pot haver-hi en cadascuna d’elles.

A qui van dirigides?

Les classes particulars d’Acadèmia Guiu van dirigides especialment a estudiants que tinguin dificultats en els seus estudis, siguin d’ESO, de batxillerat o estudis universitaris. A més, es considera molt important poder oferir un bon ensenyament de les llengües estrangeres, tenint en compte els requisits universitaris.

concepto educacion estudiante estudiar brainstorming campus concepto cerca estudiantes que discuten su tema libros o libros texto enfoque selectivo 1418 626

Com són les classes particulars?

Tractant-se de classes que es desenvolupen de manera individualitzada per a respondre a les necessitats de cada estudiant en particular, els professors d’aquestes classes estan especialitzats en la preparació d’alumnes per a les proves d’accés a les institucions universitàries al país, buscant que puguin obtenir els millors resultats.

Però, a més, si les classes són sol·licitades per estudiants que presenten dificultats per a resoldre unes certes assignatures en els seus diferents nivells d’estudi, aquestes classes s’estableixen des de la flexibilitat, a fi que els estudiants puguin seguir els criteris dels seus professors o puguin aportar un criteri nou. Així, Acadèmia Guiu aposta al fet que les classes es basin específicament en el que cada estudiant consideri necessari a cada moment.

Els estudiants tenen la possibilitat de personalitzar les seves classes descarregant un pdf en el lloc web d’Acadèmia Guiu i enviant-lo per correu perquè l’acadèmia es pugui contactar. Per això, les classes particulars ofertes per Acadèmia Guiu es consideren classes “a la carta” on cada alumne pot tenir exactament l’ajuda que necessita o que està buscant a cada moment.

Flexibilitat total d’horaris

Però la flexibilitat de continguts i d’organització no és l’única en aquest sentit. En ser classes individualitzades, és l’estudiant qui decideix quan considera necessari realitzar la classe, podent triar l’horari que li resulti més convenient. Els professors estan disponibles les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, per la qual cosa cada persona pot triar l’horari que prefereixi per a les seves classes i l’Acadèmia Guiu posa a disposició els docents adequats en funció d’això.