El nostre programa de preparació està cuidadosament dissenyat per cobrir tots els continguts exigits per la Selectivitat de Batxillerats Nacionals.

 

Des d’assignatures troncals fins a específiques, cada curs se centra en els temes més rellevants i freqüentment avaluats, assegurant que els nostres estudiants estiguin ben preparats per a qualsevol canvi en el format o criteris d’avaluació de l’EBAU.

 

Simulacres d’examen i retroalimentació constructiva

 

Creiem fermament en el valor de la pràctica. Per això, Acadèmia Guiu ofereix simulacres d’examen que emulen les condicions i el format de la Selectivitat de Batxillerats Nacionals.

 

Aquests exercicis permeten als estudiants familiaritzar-se amb l’estructura de l’examen i rebre retroalimentació valuosa dels nostres experts, qui brinden consells personalitzats per millorar en intents posteriors.

 

Suport continu fins al dia de l’examen

 

Som conscients que la preparació per a la Selectivitat de Batxillerats Nacionals pot ser un camí intens. Per aquesta raó, el suport d’Acadèmia Guiu no es limita a les hores de classe.

 

El nostre equip docent està sempre disponible per resoldre dubtes, oferir orientació i proporcionar suport emocional, assegurant que cada estudiant se senti preparat i confiat per al dia de l’examen.

 

Diferents nivells de preparación

 

Acadèmia Guiu ofereix diversos nivells de preparació per a la Selectivitat de Batxillerats Nacionals, adaptant-se a les variades necessitats i disponibilitat de temps dels nostres estudiants.

 

  • EBAU Anual: Aquest curs està pensat per a estudiants que prefereixen una preparació estesa i gradual per a la Selectivitat. Ideal per a aquells que busquen consolidar els seus coneixements al llarg de l’any acadèmic, el curs anual ofereix una revisió completa de totes les matèries, permetent un aprenentatge profund i sense presses.

 

  • EBAU Intensiu: Disenyat per a estudiants que disposen de menys temps o que decideixen començar la seva preparació uns mesos abans de l’examen, el curs intensiu condensa el temari necessari per afrontar amb èxit la Selectivitat. Aquest curs és ideal per reforçar coneixements i abordar les àrees més importants de cada matèria, oferint estratègies d’estudi i tècniques d’examen per maximitzar l’eficiència de l’aprenentatge en un període més curt.

 

  • EBAU Super Intensiu: Aquest nivell està dirigit a estudiants que busquen una preparació focalitzada i d’alta intensitat en les setmanes prèvies a l’EBAU. El curs super intensiu és l’opció perfecta per a aquells que necessiten un repàs general intensiu o concentrar-se en àrees específiques que requereixen millora. Amb sessions diàries i un enfocament pràctic, aquest curs busca optimitzar el rendiment acadèmic en un temps limitat, enfatitzant la resolució d’exàmens tipus i l’aplicació de tècniques d’estudi efectives.

 

  • EBAU Estiu: Especialment dissenyat per a estudiants que prefereixen utilitzar el període vacacional per preparar-se, el curs d’estiu ofereix una oportunitat única per dedicar temps complet a la revisió i estudi per a la Selectivitat. Aquest curs combina la intensitat del programa super intensiu amb la durada estesa, permetent una preparació exhaustiva i detallada de totes les matèries.

 

Cap al èxit en la selectivitat EBAU amb Acadèmia Guiu

 

A Acadèmia Guiu, ens dediquem a oferir una preparació de qualitat, personalitzada i enfocada en les necessitats de cada estudiant que enfronta la Selectivitat de Batxillerats Nacionals.

 

Amb els nostres programes especialitzats, tècniques d’estudi avançades i un equip de professionals experimentats, estem preparats per acompanyar-te en cada pas cap a l’èxit en l’EBAU.

 

Visita el nostre lloc web per a més informació sobre com podem ajudar-te a assolir els teus objectius acadèmics i professionals amb la nostra preparació personalitzada.