Si estàs buscant un curs d’idioma espanyol a la ciutat de Barcelona, estàs d’enhorabona, perquè aquí t’explicarem en què consisteix el curs d’espanyol més eficaç, adaptable i flexible que existeix, especialment dissenyat per a aquells que es dediquen a treballar o estudiar i que, per tant, necessiten un curs amb horaris flexibles 24/7, 365 dies a l’any, tant de manera presencial com en línia.

Acadèmia Guiu porta dedicant-se a l’ensenyament des de 1982. La seva llarga experiència li ha conferit l’eficàcia necessària per a garantir resultats concrets en forma d’aprovats, ja que el seu mètode d’ensenyament està orientat als exàmens cualificadores, adaptant-se en tot moment a aquests exàmens i a les seves exigències.

Per a qui van dirigits els cursos d’espanyol d’Acadèmia Guiu?

Els cursos d’espanyol d’Acadèmia Guiu estan dirigits i especialment adaptats a alumnes d’ESO, Batxillerat o de Grau, així com a qualsevol persona que vulgui ampliar els seus coneixements de castellà. També per a les proves d’accés a la universitat (EVAU).

Acadèmia Guiu disposa, a més, de cursos d’espanyol especialment dissenyats per a estrangers. Existeixen tant cursos d’espanyol per a estrangers nivell bàsic com per als avançats, i estan acreditats per l’Institut Cervantes. Aquests cursos estan orientats a estrangers que desitgin millorar el seu nivell d’espanyol per a desembolicar-se millor en el seu dia a dia, i també per a aquells que desitgin preparar-se per a proves d’accés a la universitat, o estudiar qualsevol nivell del sistema educatiu espanyol.

En què consisteix el curs d’espanyol?

Els cursos d’espanyol d’Acadèmia Guiu consisteixen en classes particulars que poden donar-se tant de manera presencial en les instal·lacions de l’acadèmia com a casa de l’estudiant. També, per descomptat, s’ofereix una modalitat totalment en línia.

Els professors són especialistes en castellà acreditats. El mètode d’Acadèmia Guiu se centra en les particularitats de cada alumne i s’adapta a elles, sempre amb l’objectiu de superar les proves d’accés o de certificació que l’alumne tingui per davant.

Aquesta metodologia d’adaptació a cada estudiant, al costat de la total flexibilitat d’horaris, aconsegueix una màxima personalització que és la marca de la casa d’aquesta acadèmia. És Acadèmia Guiu la que s’adapta a l’estudiant, i no l’estudiant el que ha d’adaptar-se a ella.

Horaris dels cursos d’espanyol d’Acadèmia Guiu

El curs es basa en classes particulars, individuals i personalitzades, per la qual cosa l’estudiant decideix l’horari. Té disponibilitat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l’any.

Donada la nostra dilatada experiència, sabem el complicat que és per a un alumne d’ESO, Batxillerat, de Grau, o per a algú que està treballant, adaptar-se a horaris tancats preestablerts. Per això, i seguint la nostra filosofia d’adaptar-se totalment a cada alumne, deixem que sigui ell el que s’organitzi i decideixi quin és l’horari que més li convé, així com la modalitat (presencial en l’acadèmia o en la seva pròpia casa, o de manera en línia).

A més, les instal·lacions d’Acadèmia Guiu estan a la disposició dels seus alumnes de 9 a 21 hores, de dilluns a diumenge. Encara que, si ho prefereix, l’alumne pot rebre les classes particulars en qualsevol altre lloc, ja sigui la seva casa, una biblioteca pública, etc.

Les instal·lacions d’Acadèmia Guiu es troben en Rambla de Catalunya, 57. És un local de 400 m² en ple centre de Barcelona, a 5 minuts de plaça Catalunya i del Passeig de Gràcia.

Preus cursos d’espanyol en Acadèmia Guiu

A causa de la total adaptabilitat dels cursos d’espanyol d’Acadèmia Guiu, els preus varien molt depenent de com li ho hagi programat cada alumne, encara que sempre es garanteixen preus molt econòmics.

Però perquè tothom pugui saber què li costaria el seu programa de enseñamiento personalitzat d’espanyol, Acadèmia Guiu ofereix un PDF interactiu. Aquest PDF es pot descarregar, emplenar i enviar per email a Acadèmia Guiu, que respondrà amb el preu del planning d’estudis que l’alumne ha dissenyat.

Aquí et deixem els enllaços de descàrrega del PDF interactiu segons el nivell d’estudis que cadascun estigui cursant:

PDF per a classes particulars d’espanyol nivell ESO i Batxillerat.

PDF per a classes particulars d’espanyol nivell Universitat.

Una vegada emplenat, el PDF ha d’enviar-se, adjunt a un email, a l’adreça de correu electrònic: info@academiaguiu.com