Totes les persones tenen temàtiques que els representen una major dificultat que unes altres. Per això, les classes particulars de batxillerat han sorgit amb l’objectiu d’acompanyar als estudiants a aconseguir els seus objectius acadèmics, comprenent les seves necessitats a cada moment al llarg del seu recorregut acadèmic per aquest nivell educacional.

En aquest sentit, Acadèmia Guiu s’especialitza no sols en la preparació nacional i internacional d’estudiants per a la selectivitat, sinó també a oferir reforços específics per a estudiants a través de classes particulars, en les assignatures que cadascun pugui estar necessitant.

Així, un dels objectius principals de les classes particulars de batxillerat d’Acadèmia Guiu és el de comprendre les necessitats i principals dificultats de cada estudiant de manera individualitzada, a fi de poder ajudar-lo a superar-les i acompanyar-ho a aconseguir l’èxit acadèmic per a un futur prometedor.

Què ofereix Acadèmia Guiu?

Fundada en 1892 per Manuel Guiu Casanova, llicenciat en Ciències i escriptor de nombrosos llibres de matemàtiques, l’Acadèmia Guiu ha estat pionera al país en cursos de preparació per a la selectivitat. Aquests cursos van començar a oferir-se en 1983, consistint en la preparació exclusiva per a les proves de selectivitat a fi que tots els estudiants puguin accedir a la formació universitària.

No obstant això, basant-se en una comprensió de les necessitats dels estudiants, Acadèmia Guiu va anar ampliant amb el temps els seus espais formatius i educatius, obrint la porta a les classes particulars de batxillerat. Brindant-les avui dia tant en modalitat presencial com en línia, aquestes classes són brindades per un equip docent altament qualificat i apassionat per la seva professió que busca entendre de manera individualitzada el que cada estudiant necessita a cada moment, acompanyant-lo a resoldre els seus dubtes i dificultats.

Classes particulars de batxillerat presencials

Teresa Carreté, professora en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, sosté:

“Un bon professor, com una bona persona, és el/la que treu el millor de les altres”.

Sota aquesta premissa, Acadèmia Guiu ofereix classes particulars a domicili o en l’acadèmia, d’acord amb les preferències de cada estudiant. Es tracta de classes de reforç escolar i universitari que se centren en les dificultats que cada estudiant de manera individualitzada pugui tenir en els seus estudis.

Per a aquestes classes, el criteri dels professors particulars s’orienta a la resolució de problemes per a aconseguir els millors resultats. Es tracta de classes de caràcter flexible que permeten que l’alumne pugui seguir el criteri del professor o pugui aportar un nou, obtenint l’acompanyament i la formació que l’alumne en si mateix consideri més important d’acord amb cada moment.

Es tracta de classes personalitzades que se centren en les particularitats de cada estudiant de manera individual, sempre tenint en compte la complexitat que impliquen les matèries que l’estudiant està realitzant a cada moment i en qualsevol curs.

A més, Acadèmia Guiu posa a disposició alguna cosa que es diu “classes a la carta”, orientades a treballar qualsevol aspecte que l’alumne necessiti. Són classes particulars tradicionals realitzades per professors especialitzats en cada matèria. Avui dia, els estudiants poden triar entre diverses assignatures, des de Matemàtiques fins a Història, Filosofia, Economia, Estadística, Química, Física, Informàtica, Càlcul, Inglés, Alemany, Francés, Programació, entre moltes més.

Classes particulars de batxillerat en línia

Amb els avanços de les noves tecnologies, Acadèmia Guiu s’ha posicionat també a l’avantguarda per a oferir als seus estudiants una modalitat encara més flexible per al seu suport escolar, com és el cas de les classes particulars de batxillerat en línia. Igual que en el cas anterior, la modalitat és triada per l’alumne d’acord amb les seves preferències i la seva comoditat.

La forma en què aquestes classes s’estructuren és la mateixa que en les classes particulars presencials, amb la diferència que l’alumne té la possibilitat d’obtenir el suport que està necessitant sense la necessitat de moure’s de la seva llar o dels espais en els quals vulgui estudiar. Això li permet una major flexibilitat, accedint a la formació que necessita encara tenint poc temps o entre altres classes.

A més d’oferir suport en tota mena d’assignatures, les classes particulars, tant en modalitat presencial com en línia ofereixen la possibilitat d’estudiar llengües estrangeres mitjançant persones formades per a l’ensenyament de segones llengües. Això, sempre sota el coneixement que el nivell B2 d’anglès o First Certificate és un requisit indispensable per a l’obtenció de qualsevol Grau en una Universitat.

Classes particulars de batxillerat

Horaris de classes particulars de batxillerat en Acadèmia Guiu

Com hem vist anteriorment, les classes particulars de batxillerat d’Acadèmia Guiu són dirigides als alumnes de manera individualitzada. Per això, és el propi estudiant qui decideix quan necessita tenir aquestes classes, triant en funció d’això l’horari que li resulti més convenient.

Per a això, les classes particulars d’Acadèmia Guiu es troben disponibles les 24 hores, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Per això, tant per a les classes particulars presencials com les en línia, l’estudiant té la total llibertat de triar el dia i horari que li resulti millor d’acord amb les seves necessitats a cada moment.

Preus de classes particulars de batxillerat en Acadèmia Guiu

Les classes particulars d’Acadèmia Guiu busquen ser 100% personalitzables per part dels estudiants. Per això, s’ofereixen preus competitius, posant l’acadèmia a disposició absoluta de dilluns a diumenge de 9 a 21 hores. A més, en els casos en què els estudiants triïn fer les classes en un altre punt o de manera en línia, la disponibilitat és absoluta, podent resoldre els seus dubtes i necessitats les 24 hores del dia.

Si vols conèixer més sobre les classes particulars d’Acadèmia Guiu, pots contactar i assabentar-te molt més.