A l’Acadèmia Guiu portem 128 anys apostant per l’ensenyament de qualitat i enguany estem de celebració. Des de l’1 d’octubre disposem de l’acreditació internacional com a centre d’ensenyament d’espanyol com a llengua estrangera per l’Institut Cervantes. Es tracta d’un important reconeixement que certifica que els nostres cursos d’espanyol demostren alts estàndards pedagògics, a més d’un estricte sistema d’ensenyament- aprenentatge.

Per obtenir aquesta certificació, hem estat auditats pel Sistema d’Acreditació de Centres Institut Cervantes (SACIC), verificant que complim amb els rigorosos requisits que s’exigeixen. Es tenen en compte l’experiència en aquesta mena de cursos; la satisfacció dels alumnes; l’èxit en els exàmens i resultats i altres factors com el funcionament administratiu; els serveis docents i complementaris a l’ensenyament; les instal·lacions i recursos, etc. Segons dades d’anys anteriors, el 100% dels alumnes que assisteixen al curs ELE d’Acadèmia Guiu, i que segueixen totes les indicacions, aconsegueixen un B1 / B2 després de finalitzar el curs de menys de 3 mesos, tenint suficient nivell per a accedir als cursos de preparació de selectivitat UNED.

Cada any, a l’Acadèmia Guiu formem a un gran nombre d’estudiants estrangers (entre el 25 i el 35% del total d’alumnes, segons l’any) que requereixen aprendre un bon nivell d’espanyol per accedir a la universitat o altres estudis superiors. Des d’Acadèmia Guiu, concretament des de les nostres dues seus a Barcelona, impartim els anomenats cursos ELE

Acreditació: garantia de qualitat en espanyol a Acadèmia Guiu

Significa que complim amb els requisits legals per ensenyar aquest idioma a alumnes internacionals. El nostre pla d’ensenyament – en el qual l’alumne aprèn de zero o millora el seu nivell sigui quin sigui aquest- garanteix el progrés adequat. El nostre mètode inclou, per exemple, activitats que garanteixen la participació de tots els alumnes sense excepció i que demanden l’activació d’habilitats d’interdependència positiva. I durant les sessions és major el temps de parla dels alumnes que del professor.

Per tot això, comptem amb un equip de professors qualificat, amb l’Eduard Càceres com a coordinador (Màster en l’ensenyament de l’espanyol i del català com a llengua estrangera en la UdG) a més de la Cristina Alarcón (Grau en Filologia hispànica en la UB), la Leonor Morales (Llicenciada en Filologia Hispànica en la UB) i la Tania Revellado (Màster en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Español com a Llengua Estrangera en la UAB). Realitzem avaluació contínua i orientem als alumnes segons el seu progrés i necessitats.

Disposem d’un curs bàsic (ELE bàsic) de 320 hores, curs avançat (curso ELE Avançat) de 108 hores  o curs d’estiu de 240 hores. L’objectiu és que els nostres alumnes adquireixin les diferents habilitats comunicatives (expressió oral i escrita, comprensió oral i escrita, interacció oral i escrita, i mediació oral i escrita), cobrint tots els aspectes de la llengua espanyola com són la pronunciació, la gramàtica, la conversa, l’anàlisi, la comprensió, els comentaris de textos i l’expressió escrita d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència. 

Informa’t en 93 215 29 31 o escrivint-nos a info@academiaguiu.com.