Aquest juliol hem tancat un curs extraordinari. Els nostres alumnes han viscut un final d’etapa excepcional demostrant-nos que, tot i les circumstàncies, l’objectiu que es van marcar a l’inici s’ha complert. A l’Acadèmia Guiu els hem ajudat i preparat per poder enfrontar-se als exàmens i obtenir els millors resultats.

Des d’aquí volem felicitar especialment als alumnes que van cursar Batxillerat nacional, internacional o fora del sistema educatiu espanyol i que van arribar a l’acadèmia amb un únic objectiu: aprovar la Selectivitat 2020 i entrar a la universitat.

Si hi ha una cosa que tenim clar és que el nostre mètode d’ensenyament té garanties d’èxit. Prova d’això són els excel·lents resultats que els nostres alumnes van obtenir en els exàmens de Selectivitat que es van celebrar el mes de juliol. Moltes felicitats a tots!

Us deixem amb un recull de testimonis dels alumnes de 2020:

Si encara no ens coneixes, et recordem que en Acadèmia Guiu realitzem cursos de Selectivitat, reforç escolar i universitari, espanyol per a estrangers, Selectivitat per a majors classes particulars, cursos de reforç d’estiu i formació d’empreses. Des de 1892 creant futur des de la nostra seu a Barcelona.