El període 2021-22 ve carregat de novetats a la nostra acadèmia i per això anem a fer-te un recull de tots els cursos que estaran disponibles a partir del mes d’octubre, perquè, sigui quin sigui el teu nivell d’estudis o problemàtica, aconsegueixis l’èxit acadèmic.

 

¿Vols aprovar la selectivitat l’any vinent?

El curs anual per a la preparació de la Selectivitat 2022 comença el dia 4 d’octubre. Aquest any, tot i que el percentatge de presencialitat de les classes és força més elevat, els nostres alumnes encara es podran acollir a la modalitat 100% live sessions en les que s’imparteixen les lliçons en directe, al mateix temps que els alumnes que es troben a l’aula.

El curs EBAU anual està dirigit a tots els estudiants que han realitzat el batxillerat dins el sistema educatiu espanyol o que tinguin acabat un Cicle Formatiu de Grau Superior i vulguin presentar-se a les proves d’accés a la Universitat.

Què més has de tenir en compte per al curs anual de preparació de la selectivitat? És el més complet que pots fer per garantir-te la millor nota d’admissió a l’universitat. Amb aquest curs aconseguiràs una puntuació màxima en les PAU, fins i tot en aquelles assignatures que et van anar malament al batxillerat o que ni tan sols vas realitzar.

Si ets estudiant internacional…

Has acabat el batxillerat al teu país i el teu somni és estudiar a una universitat espanyola? Llavors el curs anual per a la Selectivitat UNED és per a tu, ja que s’adreça a alumnes que hagin realitzat un batxillerat internacional o hagin cursat el batxillerat fora d’Espanya i del sistema educatiu espanyol i vulguin estudiar a les universitats espanyoles amb uns bons resultats en la prova d’accés a l’universitat.

Des del primer moment posem a disposició dels nostres estudiants tots els continguts teòrics actualitzats. A més, es realitza una avaluació contínua a base d’exercicis pràctics orientats a la superació de les proves que es complementen amb la realització de simulacres d’exàmens de selectivitat.

 

Pack d’idiomes

Si vols estudiar a Espanya, però el teu problema és que no domines l’idioma, pots combinar les teves classes de preparació de selectivitat amb els cursos d’espanyol. Adaptats a tots els nivells i acreditats per l’Institut Cervantes, Acadèmia Guiu garanteix els millors resultats perquè compta amb una metodologia immersiva: els alumnes realitzen activitats, excursions i visites durant tot el curs per conèixer millor la cultura i el llenguatge.

 

Mai és tard!

Un any més, posem a la vostra disposició el curs de selectivitat +25/45. Per a tots aquells alumnes que porten temps sense estudiar i volen presentar-se a les proves per anar a la universitat o bé accedir a un CFGS. La disponibilitat del curs està subjecta al nombre d’alumnes matriculats.

 

No trobes el teu curs?

No et preocupis, en Acadèmia Guiu ens adaptem a tu. Et farem un programa a mida en funció dels teus coneixements i atenent a la teva disponibilitat. Comptem amb un equip docent i administratiu altament qualificat, que t’ajudarà a aconseguir els teus objectius, tant en els nostres cursos com en classes particulars.