Durant el mes de gener s’iniciaran  els cursos anuals de preparació de la selectivitat per a batxillerats nacionals i internacionals. En tots dos casos, els alumnes poden optar per la formació presencial i/o online, ja que en Acadèmia Guiu hem implementat un sistema de retransmissió de classes en directe que permet tant l’assistència com la participació durant les lliçons. Així, els alumnes que per diferents motius no puguin o no desitgin tornar a les aules, poden formar-se i aprendre exactament igual que aquells que assisteixen presencialment. 

L’acadèmia va ser fundada fa 128 anys ensenyant una gran varietat de matèries a tots els nivells. Va ser al 1983 quan va iniciar la seva especialització en l’oferta de cursos de preparació per a la selectivitat, convertint-se en pionera d’aquesta mena de formació. Durant tot aquest temps milers d’estudiants han passat per les seves aules i el centre ha sabut adaptar-se a tots els canvis que s’han anat produint en el sistema educatiu.

 

Cursos de preparació EBAU per a alumnes de l’educació en espanyol

En el cas dels alumnes que han estudiat dins del sistema educatiu espanyol, els cursos de preparació EBAU disposen de quatre formats diferents: curs anual, intensiu, súper intensiu i curs d’estiu. 

En tots ells es treballen a fons els continguts del batxillerat, orientant l’aprenentatge a la perfecta realització de les proves d’accés a la universitat. També es realitzen simulacres d’examen amb exercicis reals d’anys anteriors perquè els alumnes coneguin i s’adaptin al funcionament de les preguntes i puguin corregir els errors més comuns.

Si vols apuntar-te al curs intensiu de EBAU que comença al gener, obtindràs tota la informació aquí.

Així mateix, l’Acadèmia Guiu també està especialitzada en la preparació d’alumnes estrangers que volen accedir a universitats espanyoles mitjançant la selectivitat UNED.

Cada any l’acadèmia rep entre un 25% i un 35% d’alumnes que provenen d’altres països, als quals no sols ajuda a preparar els exàmens de selectivitat, sinó que els ofereix també una assistència integral perquè s’adaptin el més ràpid possible a la vida a Espanya, per exemple, tramitació de visats, inscripció als exàmens, cursos d’espanyol, matriculació a la universitat…

El nostre equip  docent s’encarrega d’orientar a cada estudiant en funció de les seves necessitats, guiant-li en quines matèries preparar per accedir a la carrera que desitja. Igualment, es realitza un seguiment dels progressos de l’alumne per a detectar quins coneixements ha de reforçar i així garantir el seu accés a la universitat. Comptem amb un quadre de professors especialitzat en cada matèria per a facilitar l’atenció i el suport als alumnes per al seu correcte progrés durant el curs.

Per aquells estudiants procedents de països no hispanoparlants, a l’Acadèmia Guiu oferim cursos d’espanyol d’entre 3 i 6 mesos, tots ells acreditats per l’Institut Cervantes. Això suposa una garantia d’aprenentatge, independentment del nivell inicial de l’idioma que posseeixi l’alumne. 

En general, tots aquells alumnes que assisteixen a les classes de manera regular i demostren una real implicació i interès aconsegueixen un nivell B1/B2 en finalitzar el curs, títol que els permet accedir a les universitats espanyoles i cursar els seus estudis de grau sense problemes.

Si has cursat un batxillerat fora del sistema educatiu espanyol i vols accedir a la universitat a Espanya, coneix els nostres cursos de selectivitat UNED.