Preparar la Selectivitat requereix a més de temps i dedicació, una bona planificació. És recomanable que comencis a estudiar per les proves amb diversos mesos d’antelació i que organitzis bé el teu temps perquè puguis estudiar i repassar els temes de totes les assignatures.

Fins aquí res de nou, però què passa si no hem planificat correctament? O si durant el curs hem tingut dificultats amb una o diverses assignatures que ens han robat més temps del que esperàvem?

En aquests casos, molt probablement et trobaràs davant una muntanya d’apunts sense organitzar i sense saber per on començar per arribar a temps amb tot el temari preparat per als exàmens.

En què pot ajudar-te un curs de preparació de selectivitat?

Estalviaràs temps

Tindràs a un professor especialitzat en cada matèria que t’ajudarà a focalitzar en les parts més importants del temari, gràcies a tècniques d’estudi efectives. A vegades ens costa distingir, d’entre tot l’embull d’apunts, què prioritzar; i si a més el temps juga en contra nostra, estarem més nerviosos i ens costarà dirigir els nostres esforços al que realment és transcendental.

Aconseguiràs apunts fiables

Durant el curs et facilitaran dossiers de treball de cada assignatura. Es tracta de material didàctic actualitzat que serveix de suport a les classes, i en el qual s’inclouen molts exercicis de convocatòries de selectivitat anteriors, perquè t’acostumis a treballar amb els models de les PAU i els seus diferents tipus de dificultat.

Et resultarà fàcil

A més de comptar amb professors especialitzats que detectaran els teus punts febles i t’ajudaran a superar-los, podràs adaptar les classes a les teves necessitats escollint la quantitat d’hores que dedicar-li, les assignatures que vols reforçar i fins i tot la modalitat en la qual vols fer el curs (online i / o presencial).

Guanyaràs seguretat en tu mateix

Un tutor farà un seguiment dels teus progressos i estudiaràs emprant un mètode exclusiu per aconseguir la nota que et proposis. A més, realitzaràs un simulacre de selectivitat que reproduirà fidelment allò que et trobaràs dies després en els exàmens reals. Aquest simulacre et servirà per augmentar la teva seguretat i eliminar els nervis durant les hores prèvies a les proves de selectivitat.

A l’ Acadèmia Guiu impartim cursos de preparació de Selectivitat des de la seva creació al nostre país i amb una taxa d’èxit del 98%. No només confiem en el nostre mètode d’ensenyament, sinó que comptem amb els testimonis d’antics alumnes que avalen la seva eficàcia.

Si necessites ajuda per preparar la Selectivitat, no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres.