Estàs acabant el col·legi i arriba l’hora de decidir a quina universitat vols anar, però no estàs segur de què basar-te:

Quina és millor per a la carrera que vull estudiar?
Per què una universitat és millor que una altra?

Et sorgeixen milions de preguntes i les respostes no són clares, l’únic que tens en clar és que triar una bona universitat és clau per al teu futur, sense una bona base és complicat construir res de sòlid, no?

Al següent article trobaràs un rànquing de les millors universitats públiques de la comunitat catalana i les més triades pels nostres alumnes. Recorda que sempre pots demanar-nos assessorament i preparar-te les proves d’accés contactant amb nosaltres aquí.

 

Universitat de Barcelona (UB)

 

La Universitat de Barcelona és líder tant pel que fa a l’oferta acadèmica com a la recerca, ja que aposten per la innovació i la qualitat educativa. Aquest lideratge s’ha vist reconegut en els principals rànquings internacionals. És una universitat de prestigi a Catalunya.

Aquesta universitat és de les més emblemàtiques per a les carreres de l’àmbit de la salut, per les que compta amb tres campus: el Campus Clínic August Pi i Sunyer, el Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge i el Campus Sant Joan de Déu. Els estudis s’imparteixen en tres hospitals universitaris: l’Hospital Clínic, l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu; a més de deu hospitals associats (situats a Barcelona), un centre de salut mental amb les infraestructures necessàries per a la docència i la recerca i 22 centres d’atenció primària.

A més, compta amb una àmplia oferta en màsters, postgraus i doctorats d’alt nivell.

 

Quines són les carreres més triades de la Universitat de Barcelona?


Medicina
• Infermeria
• Nutrició
• Administració i Direcció d’Empreses (ADE)
• Psicologia
• Enginyeria

 

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

 

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) és una universitat pública espanyola situada a la ciutat de Barcelona, a Catalunya, igual que la Universitat de Barcelona. La Universitat Pompeu Fabra s’inspira en els principis de llibertat, democràcia, justícia, igualtat i pluralitat. És una universitat molt triada per a les carreres de les ciències exactes a nivell internacional.

 

Quines són les carreres més triades de la Universidad Pompeu Fabra (UPF)?

 

  • Ciències Polítiques i de l’Administració
    • Economia
    • Finances i Comptabilitat (en la UPF correspon al grau en Ciències Empresarials-Management)
    • Relacions Laborals

 

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

 

La Universitat Politècnica de Catalunya, també coneguda com a BarcelonaTech, va ser fundada en 1971 com a Universitat Politècnica de Barcelona i en 1984 va canviar el seu nom a l’actual. És una universitat pública que pertany a la Generalitat de Catalunya. En els últims 20 anys, la UPC ha aconseguit posicionar-se com la universitat amb major nombre de carreres millor pagades del mercat, amb 17 especialitats.


Quines són les carreres més triades en la Universitat Politècnica de Catalunya?

 

  • Economia i Negocis Internacionals
    • Economia i Finances
    • Enginyeria de Sistemes d’Informació
    • Enginyeria de Sistemes
    • Enginyeria de Software
    • Administració i Màrqueting

 

T’interessa alguna d’aquestes universitats?, quina triaries per a estudiar-hi ara? Recorda que, per a estudiar en qualsevol d’elles, has d’aconseguir la nota de tall requerida per a la carrera que vols en els exàmens de selectivitat. A més, si ets un estudiant internacional, has de comptar amb la teva homologació d’estudis secundaris completa.

 

Preparar Selectivitat Nacional

Preparar Selectivitat Internacional

 

En l’Acadèmia Guiu, amb més de 130 anys d’experiència, t’acompanyarem en aquest procés i resoldrem tots els teus dubtes. T’acompanyarem i formarem perquè puguis ingressar en la universitat pública de la teva preferència. Les opcions són moltes (més de 53 universitats públiques solo a Espanya), però futur només n’hi ha un.

 

DEMANAR ASSESSORAMENT