La EVAU (l’antiga selectivitat), és la prova d’accés a la universitat del sistema educatiu espanyol. Es tracta d’una sèrie d’exàmens basats en les assignatures i continguts apresos durant el batxillerat.

És un moment molt important per als estudiants, ja que la nota que es treu en aquesta prova, juntament amb l’obtinguda en els dos cursos de batxillerat, forma la nota mitjana que determina a quins graus i universitats pot o no accedir cadascun.

Donada la rellevància d’aquesta prova, molts dels estudiants que es preparen per a realitzar la EVAU, necessiten de suport i reforç per a aconseguir arribar a la nota que necessiten per a accedir al grau universitari que volen.

Acadèmia Guiu ofereix cursos de selectivitat a Barcelona per a ajudar a tots aquells estudiants, nacionals i internacionals, que ho requereixin.

A qui van dirigits els cursos de selectivitat d’Acadèmia Guiu?

Els cursos de selectivitat van dirigits a aquells que han cursat o estan cursant el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior i tenen previst presentar-se a la prova EVAU d’accés a la Universitat.

Acadèmia Guiu també disposa de cursos de EVAU per a estrangers o amb Batxillerat internacional, especialment adaptat per a ells.

També, i en tots dos casos, es prepara a gent que, havent acabat el Batxillerat o el Cicle Formatiu Superior, no es va presentar a la EVAU en el seu moment i dese fer-ho ara. Així com a estudiants que, havent-se presentat, no va obtenir la nota que necessitava.

En què consisteix el curs de selectivitat?

El curs anual de preparació per a la Selectivitat (EVAU) d’Acadèmia Guiu és el més complet i eficaç de quants s’ofereixen a Barcelona. El curs té l’objectiu de garantir-li a l’estudiant l’admissió en el Grau i la Universitat que triï.

Durant el curs, es duen a terme simulacres d’exàmens de selectivitat totalment actualitzats, perquè així l’alumne els interioritzi i tingui una àmplia experiència en la realització d’aquests exàmens una vegada hagi d’enfrontar-se a la prova d’admissió a la Universitat. Sempre de la mà dels professors titulats dels quals Acadèmia Guiu disposa, especialistes en cadascuna de les matèries.

A més, des de les oficines d’Acadèmia Guiu es faciliten tots els tràmits necessaris perquè els alumnes s’inscriguin en les proves EVAU; des d’homologació de títols, a preinscripció en la Universitat.

Cursos de selectivitat per a alumnes estrangers o amb batxillerat internacional

Quant a alumnes estrangers o amb títol de Batxillerat estranger, Acadèmia Guiu basa el seu curs en simulacres d’exàmens de la UNED, que és la Universitat encarregada de realitzar les proves EVAU per als estrangers que pretenguin ingressar en qualsevol universitat espanyola.

Acadèmia Guiu està reconeguda com a centre col·laborador oficial de la UNED, per la qual cosa li proporciona als estudiants estrangers un contacte directe amb aquesta Universitat, així com materials, assessorament i suport durant tot el procés.

Preus i horaris

Estudiants nacionals:

 

Estudiants internacionals:

Per a més informació, o consultar algun dubte, pot posar-se en contacte amb Academia Guiu.