Com continuar aprenent amb Acadèmia Guiu?

 

Encara que sembli mentida, durant aquest confinament SÍ és possible continuar l’aprenentatge a distància i de manera eficaç. Com? Des d’Acadèmia Guiu són moltes les opcions que proporcionem per a seguir amb la vostra rutina d’estudis amb la major normalitat possible, descobreix-les a continuació!

 

Classes particulars i grupals

Encara que de manera remota, les nostres classes particulars i grupals segueixen el seu curs. Amb fins a 100 persones alhora, podràs seguir les classes grupals des del teu ordinador sense perdre detall.

 

Tens a la teva disposició innombrables recursos

Zoom, pissarra, mòbil, fulles, música…qualsevol cosa que sigui necessària per a realitzar la classe.

 

Comparteix les diferents activitats i documents amb el teu professor

Creiem que mantenir la comunicació amb els teus professors t’ajudarà a mantenir el fil de la teva formació aquests dies i a més podràs resoldre els possibles dubtes que et sorgeixin. Les vies que més usem són Zoom, Google Drive, correu electrònic i Whatsapp.

 

Divertir-se aprenent

Sabem que el difícil durant aquesta quarantena és continuar estudiant amb motivació, per això, en les nostres classes fem jocs online, tests, vídeos, … per a adaptar el contingut de forma esquematitzada, simplificat al màxim i amb molts exemples perquè sigui més fàcil la seva comprensió. A més, en molts casos, s’utilitzen casos reals, per a veure els coneixements aplicats i material adaptat a format digital.

 

Els professors són els teus majors aliats

Sabem que estem passant per una situació difícil, però per a continuar amb la vostra formació, compteu amb el suport de tots els nostres professors. Us ajudaran amb els recursos dels quals disposeu, us ensenyaran totes les eines que estan al vostre abast i us guiaran en la seva utilització si el necessiteu.

 

Ja queda menys!