Des de fa més de 130 anys, a l’Acadèmia Guiu hem estat al teu costat, ajudant-te a assolir les teves metes acadèmiques. Al llarg dels anys, ens hem guanyat una reputació de ser l’acadèmia líder a Espanya en cursos de preparació per a la Selectivitat. Però no només això, també ens hem mantingut fidels a la nostra missió: brindar-te les millors eines i recursos perquè puguis triomfar, ja sigui a l’ESO, Batxillerat o fins i tot a l’àmbit universitari i empresarial.

 

Donant forma al teu futur acadèmic

Sabies que tenim una varietat d’opcions d’aprenentatge per adaptar-nos a les teves necessitats? Pots optar per les nostres classes particulars, on tu decideixes els dies, els horaris i els professors. A més, si busques suport en àrees específiques, també oferim reforç a la carta. Sense importar si estàs a Primària, ESO, Batxillerat o cursant un Postgrau o Màster, estem aquí per ajudar-te a superar els desafiaments que trobis al teu camí.

 

Connectant amb el món

Per a aquells de vosaltres que veniu de més enllà de les nostres fronteres, oferim un curs d’espanyol i selectivitat. Aquest curs està dissenyat perquè perfeccionis el teu espanyol i et preparis per a la prova de selectivitat, cobrint des del nivell A1 fins al C2. D’aquesta manera, podràs integrar-te millor en el nostre sistema educatiu i tenir èxit en els teus estudis.

 

El nostre compromís amb les empreses

A l’Acadèmia Guiu no ens centrem només en els estudiants individuals, també oferim formació a empreses. Ens adaptem a les necessitats de cada empresa, proporcionant formació bonificada i a mida. Així, ens assegurem que tant tu com el teu equip pugueu seguir creixent i aprenent.

 

Preguntes freqüents

 

Oferiu cursos d’estiu?

¡Clar que sí! Oferim cursos d’estiu per a l’ESO i Batxillerat. Aquests cursos estan dissenyats per ajudar-te a aprovar les assignatures que has suspès i a avançar en el teu curs amb garanties.

 

Com s’organitzen les classes particulars?

Tu manes. Decideix els dies, els horaris i els professors. Demana’ns una proposta i te la farem a mida, sense cap compromís. Pots trobar més informació aquí.

A Academia Guiu, la nostra missió és ajudar-te a assolir els teus objectius acadèmics i professionals. Amb més de 130 anys d’experiència, et garantim que estàs en bones mans.