¿Com estudiar a casa durant el confinament?Som conscients que estudiar a casa pot resultar-te avorrit i més en una situació de confinament per coronavirus, com estem patint. Per això avui et portem 5 consells per ajudar-te a estudiar en temps de #YoMeQuedoEnCasa.

¿Com estudiar a casa durant el confinament?

1. Crea una rutina d’estudis

La planificació és la base de l’èxit. Per això, fixa’t un horari i intenta mantenir-lo per gestionar el teu temps de forma eficaç. Obliga’t a seguir la rutina, si algun dia no aconsegueixes reunir les ganes, no et frustres, pots fer-ho l’endemà o destinar aquest dia a llegir tots els teus apunts i posar-los en ordre. Que sàpigues que al matí el nostre cervell és més eficient i reté millor la informació.

2. Estableix objectius setmanals

Pots organitzar-te com prefereixis, per exemple, pots dedicar un dia a esquematitzar el contingut i la resta a aprendre-ho. Una forma d’apropar-te als teus objectius és estudiar per minuts, és a dir, estudia a intervals de 30-45 minuts i després fes un descans de 5-10 minuts per aclarir la ment. Aconseguir els teus objectius t’ajudarà a mantenir-te motivat!

3. Crea un espai d’estudi adequat

Per evitar distraccions (que sabem que ara són moltes) adapta un lloc de casa teva lluminós, còmode i aïllat del soroll. Tria una taula àmplia i una cadira còmoda i utilitza només el material indispensable. Encara que no ho creguis, estudiar en un espai agradable augmentarà la teva capacitat de concentració.

4. Recolza’t en algú

En els teus companys o familiars, que estan en la mateixa situació que tu. I per descomptat, en els professors per posar coneixements en comú. En Acadèmia Guiu no et deixarem sol!

5. Fes servir els millors recursos

 Fes servir tots els recursos de què disposis i evita les distraccions. Les videotrucades, els cercadors a Internet, YouTube i estar en contacte mitjançant WhatsApp i les xarxes socials poden ser una eina molt útil per a entendre millor les coses.

I recorda, aprendre ha de ser un procés agradable i enriquidor. I que ho aconsegueixis és el principal objectiu de tots els que formem l’equip d’Acadèmia Guiu! Ara, amb les nostres classes en línia, tant cursos de reforç com específics, per accedir a la universitat o el PAP. Som-hi!!