Summer Camp Barcelona: aprèn espanyol o anglès amb diversió

 

A l’Acadèmia Guiu estrenem el nostre primer Summer Camp, un curs pensat per a estudiants que volen aprendre espanyol o anglès mentre gaudeixen d’unes vacances a Barcelona. L’objectiu és assolir un nivell més de l’idioma (A1 o A2) o mig nivell (B1, B2) en un sol mes. Per aconseguir-ho, el curs inclou 20 hores setmanals de classes de gramàtica, pronunciació, conversa, anàlisi, comprensió lectora, etc amb professors especialitzats. Els alumnes practiquen l’idioma amb el suport de les noves tecnologies i debaten sobre temàtiques socials com les compres ètiques, el turisme sostenible o la xenofòbia.

Però és estiu, i no tot pot ser estudiar. Per això el nostre Summer Camp inclou un programa d’oci amb propostes per descobrir llocs emblemàtics de la ciutat comtal, com el Camp Nou, el mercat de la Boqueria, la Sagrada Família i la Catedral o barris històrics com el Gòtic, la Barceloneta o Gràcia. També s’inclouen visites d’un dia a Port Aventura World (dos parcs temàtics en un i la millor oferta d’oci de sud d’Europa); Sitges (un preciós poble costaner a 30 minuts de Barcelona); o Montserrat (un dels espais naturals més peculiars de Catalunya) entre d’altres.

El nou Summer Camp es celebra al juliol i agost i cada estudiant pot triar la durada: des de 15 dies a dos mesos. El curs compta amb la garantia d’Acadèmia Guiu, amb més d’un segle d’experiència en formació: preparació per a la selectivitat, reforç per a assignatures de l’ESO o Batxillerat, cursos d’idiomes, etc.