Proves de Selectivitat se celebren del 8 al 11 de juny

Les Proves de Selectivitat se celebren del 8 a l’11 de juny i seguirà sent obligatòria la distància de seguretat i la mascareta.

Sí, sabem que la situació de la pandèmia ha canviat molt en els últims mesos, després de l’inici de la campanya de vacunació, però la Selectivitat 2021 estarà marcada, de nou, per la COVID-19. Es mantindran les mesures adoptades en la convocatòria de 2020, així que la mascareta i la distància de seguretat seguiran sent obligatòries i les proves duraran 4 dies i no 3 com a 2019. A més, hi haurà altres instruccions que hauries de conèixer:

  • No oblidis la mascareta a més del teu DNI, el resguard de la matrícula per a la EBAU / UNEC, el material per a realitzar els exàmens i aigua i menjar.
  • Fes servir la mascareta sempre, tant si estàs a l’aula realitzant les proves com en els passadissos.
  • Recorda fer servir el gel hidroalcohòlic que trobaràs a l’entrada i sortida de les aules.
  • Ocupa només el lloc que t’assignin el primer dia.
  • Si tens qualsevol símptoma compatible amb el Covid, no vagis a l’examen i comunica-ho al teu centre educatiu tan aviat com es pugui.
  • Si estàs confinat per ser un contacte estret d’un positiu, tampoc podràs acudir a l’examen i hauràs de comunicar al teu centre.

Des de l’Acadèmia Guiu recomanem a tots els nostres alumnes revisar amb antelació les mesures higienicosanitàries i organitzatives per a aquesta EBAU marcada un altre cop per la COVID-19. En aquest enllaç tens tot el que necessites saber per fer les proves d’accés a la universitat d’aquest any.

També pots consultar els horaris de cadascuna de les proves aquí. I recorda que fins al 25 de juny no es coneixeran les notes de les PAU 2021 (les podràs consultar aquí). Un cop publicats els resultats, si no estàs d’acord amb la puntuació obtinguda, podràs demanar una revisió dels exàmens que consideris fent una sol·licitud aquí. Podràs demanar una verificació de la qualificació o una nova correcció, però no totes dues coses. Després, només et quedarà esperar fins al 13 de juliol per saber les notes de tall per al curs 2021-2022 i saber si podràs tenir plaça en alguna de les teves opcions preferides.