Al cor de Barcelona, l’Acadèmia Guiu ha estat des de 1892 un referent en l’educació i preparació d’estudiants per superar amb èxit els seus reptes acadèmics. Amb una àmplia oferta de cursos i una metodologia provada, l’acadèmia s’ha consolidat com a líder en la preparació de la Selectivitat i en oferir suport acadèmic de qualitat.

 

Un Viatge a través de la Història de l’Acadèmia Guiu

Des dels seus inicis, l’Acadèmia Guiu ha estat sinònim d’excel·lència i dedicació en l’àmbit educatiu. Amb més de 130 anys d’experiència formant a Barcelona, l’acadèmia ha preparat a un nombre infinit d’alumnes per a la Selectivitat, sent el centre que ha preparat a més alumnes a tot Espanya. La confiança i garantia d’aprovat són pilars que han sostingut l’acadèmia al llarg dels anys, permetent als estudiants no només aprendre, sinó també gaudir de la seva etapa educativa.

 

Cursos de Selectivitat: El Teu Pont cap a l’Èxit Universitari

L’Acadèmia Guiu ofereix cursos de preparació per a l’Avaluació de Batxillerat per a l’accés a la Universitat (EBAU) tant per a Batxillerats Nacionals com Internacionals. Aquests cursos estan dissenyats per proporcionar-te totes les eines i coneixements necessaris per superar amb èxit aquesta prova, sent una acadèmia líder a Espanya en aquesta preparació. A més, els cursos s’adapten a les necessitats dels estudiants internacionals, assegurant que cada alumne rebi l’atenció i l’enfocament que necessita.

 

Classes Particulars i Grupals: Un Reforç Personalitzat

Necessites ajuda en alguna assignatura? L’Acadèmia Guiu ofereix classes particulars i en grup per a tots els nivells: Primària, ESO, Batxillerat, Universitaris, Postgraus o Màster. L’equip de Guiu entén quines són les assignatures més complexes de cada curs i s’adapta a les teves necessitats, proporcionant un reforç a la carta que t’ajudarà a superar qualsevol obstacle acadèmic.

 

FAQ’s sobre Els Nostres Serveis

Com s’adapten els cursos als estudiants internacionals?

Els cursos de Selectivitat per a Batxillerats Internacionals estan dissenyats específicament per a alumnes que han cursat el Batxillerat Internacional o que provenen de fora del sistema educatiu espanyol, assegurant que la preparació sigui rellevant i efectiva per a ells.

 

Ofereix l’Acadèmia Guiu opcions de formació per a empreses?

Sí, l’acadèmia proporciona formació bonificada i a mida per a empreses. Si la teva empresa necessita formació específica, pots posar-te en contacte amb Guiu i explorar les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats.