Acadèmia Guiu i Diandé Àfrica: units per l’educació

Des de fa diversos anys, a l’Acadèmia Guiu col·laborem amb l’associació Diandé Àfrica. La missió principal d’aquesta és fomentar l’escolarització dels nens de famílies desafavorides de Ziguinchor (Senegal) millorant així, les condicions de vida de gran part de la població.

Mamadou Saliou és el fundador de l’associació i el responsable de coordinar la feina que es fa a Barcelona i al Senegal. Ell, al costat d’un equip de voluntaris, treballen donant suport i capacitant a la població local per al desenvolupament de les seves capacitats i autosuficiència.

Tot això s’aconsegueix portant a terme diferents projectes com la Barcelona de Mamadou i la Coopérative des Mamans de Ziguinchor.

El nostre Summer Camp inclou aquesta experiència única de sensibilització. Una ruta en bicicleta que endinsa als alumnes a la Barcelona més social. En aquesta ruta, els estudiants veuen iniciatives ciutadanes d’alguns barris de Barcelona ia més, els treballadors expliquen el seu dia a dia i els guies parlen sobre la seva experiència personal.

Una forma diferent de descobrir Barcelona!