Per a les persones que desitgen estudiar una carrera a Espanya o desenvolupar-se professionalment al país, l’idioma espanyol és una cosa fonamental. Però, a més, és un idioma en constant creixement i un dels més parlats en el món, la qual cosa fa que el seu aprenentatge i el seu correcte maneig pugui ser una oportunitat per a obrir moltes portes.

A qui van dirigides les classes particulars en línia d’espanyol?

En l’actualitat, Acadèmia Guiu ofereix classes particulars en línia de castellà individualitzades. Aquestes estan dirigides especialment a alumnes d’ESO, de batxillerat o estudiants universitaris que estan buscant millorar el seu nivell de castellà obtenint classes personalitzades que ofereixin una resposta a les seves necessitats i dificultats a cada moment.

Però, a més, aquestes classes poden ser realitzades per persones que estan buscant ingressar a institucions educatives espanyoles o que vulguin millorar el seu nivell d’espanyol per diferents raons.

clases particulares

En què consisteixen les classes particulars en línia d’espanyol?

L’Acadèmia Guiu compta amb professors de castellà especialitzats que permeten obtenir els millors resultats en la preparació de proves d’accés a institucions educatives espanyoles. Això, a partir de comprendre els punts febles i forts de cada persona de manera individualitzada i adaptant els continguts de cada classe en funció del que cada estudiant necessita a cada moment.

En el cas de la modalitat en línia, aquesta permet a les persones accedir a les classes des de qualsevol punt del món en el moment que ho desitgin. Així, no solament s’estalvia temps en trasllats, sinó que també es pot tenir la flexibilitat de continuar estudiant quan s’està de viatge per diferents raons o continuar quan no s’ha arribat encara a territori espanyol. D’aquesta forma, les classes no requereixen interrupcions i es pot accedir als continguts en tot moment i lloc.

Explica Acadèmia Guiu que:

“Ens centrem en les particularitats de cada estudiant, la qual cosa, al costat de la flexibilitat de les classes particulars, ens permet aconseguir la màxima personalització d’aquestes. Oferim exercicis específics i classes orientades cap a un aprenentatge durador”. 

Total disponibilitat d’horaris

Un dels principals beneficis de les classes particulars en línia d’espanyol d’Acadèmia Guiu té a veure amb la completa disponibilitat d’horaris perquè cada persona pugui estudiar en el moment en què li resulti més convenient.

En aquest sentit, els professors d’espanyol d’Acadèmia Guiu estan disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Per això, cada estudiant pot indicar en tot moment en quin horari prefereix  tenir les classes, quins dies, a fi d’adaptar la classe al seu treball o altres activitats que pugui estar realitzant.

Test en línia de nivell d’espanyol

En cas de voler acudir a l’Acadèmia Guiu per a preparar l’accés a una universitat espanyola, pot haver-hi dubtes respecte del nivell d’espanyol que efectivament es té al moment. La millor manera de comprovar-ho, podent a partir d’això adaptar les classes particulars, és realitzant el test en línia de nivell d’espanyol. En finalitzar el test, aquest orienta sobre el nivell d’espanyol i quin curs d’Acadèmia Guiu s’adapta més a les necessitats que es té en funció d’això.