Benvingut a Barcelona, una ciutat vibrant i plena d’historia, llar de la famosa Sagrada Família, meravelloses platges, i per descomptat, Acadèmia Guiu, el lloc ideal per aprendre espanyol. En aquest post, et mostrarem com els nostres cursos d’espanyol per a estrangers poden ajudar-te a submergir-te en la cultura hispana mentre millores les teves habilitats lingüístiques.

 

Cursos d’Espanyol a l’Acadèmia Guiu: Adaptats per a Tots

 

A l’Acadèmia Guiu, ens enorgullim de ser especialistes en cursos d’espanyol per a estrangers. Oferim programes durant tot l’any, incloent un curs bàsic d’estiu, que s’adapten a tots els nivells, des de principiants fins a avançats.

 

Mètode d’Ensenyament: Aprenentatge Integral i Dinàmic

 

El nostre curs anual d’espanyol és perfecte si estàs començant des de zero o si ja tens un nivell bàsic. Et proporcionarà un aprenentatge dinàmic de la llengua i t’ajudarà a conèixer la cultura hispana i de Barcelona. Al finalitzar, aconseguiràs un nivell B2 segons el MCER. Utilitzem diversos mètodes i tecnologies per fer les classes més atractives i eficaces.

 

Certificació i Planificació del Curs

 

El Curs ELE BÀSIC comprèn fins a 660 hores de formació, distribuïdes en tres trimestres. Al finalitzar, rebràs un Certificat d’Aprofitament basat en els criteris del MCER, acreditant el nivell que has aconseguit.

 

Uneix-te a Nosaltres al Cor de Barcelona

 

Estudia espanyol a la nostra seu a Rambla de Catalunya, al cor de Barcelona. Les nostres instal·lacions modernes i accessibles estan equipades amb l’última tecnologia per a l’educació i zones d’estudi i oci a la teva disposició. El nostre amable personal estarà encantat d’ajudar-te amb qualsevol pregunta o necessitat que puguis tenir.

Estàs llest per començar el teu viatge d’aprenentatge de l’espanyol i submergir-te en la cultura espanyola? Contacta amb l’Acadèmia Guiu avui mateix!