Una oportunitat per complir el teu somni acadèmic

El mercat de treball està canviant a velocitat de vertigen. La demanda de perfils digitals a Barcelona, ​​per exemple, creix quatre vegades més ràpid que l’oferta. De fet, entre 2008 i 2020, la demanda d’ocupació en l’àmbit digital ha crescut un 46,5%, mentre que l’ocupació global de l’economia catalana ha caigut un 4,5%. A més, les repercussions de la crisi de la COVID-19 en els mercats laborals de tot el món també són evidents: perfils experts en logística, màrqueting digital, ciberseguretat, o nanotecnologies han sortit reforçats però també tots aquells vinculats a el sector sanitari.

Adaptar la nostra formació al que demana el mercat és una de les vies per garantir un futur laboral reeixit. Per aquest motiu moltes persones que van abandonar els seus estudis per accedir directament a l’món laboral avui es replantegin la seva decisió i optin per realitzar estudis universitaris més enllà dels 25 anys. Per fer-ho, cal superar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25, una prova comuna per a totes les universitats de Catalunya que és similar a la selectivitat però amb un temari adaptat. La part comuna inclou un comentari de text i proves de llengua catalana, castellana i estrangera (a triar anglès, francès, alemany, italià o portuguès). A la part específica cal triar entre cinc opcions vinculades a cinc àrees de coneixement: arts i humanitats; ciències; ciències de la salut; ciències socials i jurídiques; enginyeria i arquitectura.

La principal dificultat, però, és començar de zero quan s’ha perdut l’hàbit d’estudiar i d’assimilar coneixements de forma efectiva i ràpida. Per això, a l’Acadèmia Guiu hem ajudat a centenars d’estudiants a superar les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 amb cursos especialitzats i un índex d’èxit de l’98%. Els professors de la nostra acadèmia estan especialitzats en la formació de les assignatures de la prova i tenen una llarga experiència en la preparació de tot tipus d’exàmens. El curs també s’adapta a un alumne que, majoritàriament, porta temps sense estudiar. Per això, comença des d’un nivell bàsic que es va incrementat progressivament perquè tots els alumnes arribin als seus objectius sense problema. Si tens més de 25 i estàs pensant en canviar el teu futur laboral, informa’t aquí.