Enfrontar-se a la Selectivitat pot resultar intimidant, però a l’Acadèmia Guiu t’ajudem a convertir aquest repte en una oportunitat. Som líders a Espanya en la preparació de la Selectivitat, amb més de 130 anys d’experiència formant estudiants a Barcelona. La nostra enfocament personalitzat ens permet oferir tant classes particulars com grupals, adaptant-nos a les teves necessitats i objectius. Així que, què et sembla si fas un cop d’ull als nostres cursos de preparació per a la Selectivitat? Segur que trobaràs alguna cosa que t’interessi.

 

Un impuls extra amb les nostres Classes de Reforç

 

Tots necessitem una mica d’ajuda de tant en tant, i a l’Acadèmia Guiu estem aquí per proporcionar-te el suport que necessites. Oferim classes de reforç a mida, ja sigui per a Primària, ESO, Batxillerat, Universitat, Postgraus o Màster. A més, durant l’estiu, tenim cursos dissenyats perquè puguis aprovar aquelles assignatures pendents i avançar al següent curs amb total confiança. Per a més detalls, no dubtis en visitar la nostra secció de classes de reforç.

 

Descobrint l’espanyol amb l’Acadèmia Guiu

 

Vols aprendre espanyol o millorar el teu nivell actual? Tenim el curs perfecte per a tu. El nostre Curs Anual d’Espanyol per a Estrangers et permetrà anar des d’un nivell bàsic fins a un nivell B2, tot això mentre t’immerses en la cultura hispana i gaudeixes de la bonica ciutat de Barcelona. Troba tota la informació sobre aquest curs en la nostra secció de cursos d’espanyol.

 

Preguntes freqüents

 

Com puc trobar el curs adequat per a mi a l’Acadèmia Guiu?

 

A l’Acadèmia Guiu, entenem que cada estudiant té els seus propis objectius i necessitats. Oferim una àmplia varietat de cursos i programes per cobrir aquestes necessitats. No dubtis en contactar-nos i estarem encantats d’ajudar-te a trobar el curs perfecte per a tu.

 

Quines garanties ofereix l’Acadèmia Guiu?

 

A l’Acadèmia Guiu, estem orgullosos de la nostra llarga trajectòria i els nostres resultats. A més, oferim garantia d’aprovat, perquè confiem en els nostres professors i en la nostra metodologia.

 

I si no puc assistir a les classes en els horaris establerts?

 

A l’Acadèmia Guiu, sabem que cada estudiant té els seus propis horaris i compromisos. Per això, t’oferim la possibilitat de decidir dies, horaris i professors per a les teves classes particulars.