Hola! Si estàs llegint això, probablement estiguis considerant estudiar en una universitat espanyola, però vens d’un batxillerat internacional o d’un sistema educatiu diferent a l’espanyol. Ets al lloc correcte! A l’Acadèmia Guiu, entenem que aquest camí pot semblar complicat, però estem aquí per guiar-te.

 

Què és la Selectivitat per a Batxillerats Internacionals?

 

La Selectivitat, o EBAU (Avaluació del Batxillerat per a l’Accés a la Universitat), és una prova crucial per accedir a les universitats espanyoles. Si has completat el teu batxillerat fora d’Espanya, hauràs d’enfrontar-te a un desafiament addicional: adaptar-te a un sistema educatiu diferent. Aquí és on entra el nostre Curs Intensiu II de Preparació per a la Selectivitat.

 

Com et Preparem a l’Acadèmia Guiu?

 

En el nostre curs, que comença l’8 de maig i finalitza just abans dels exàmens al setembre, ens centrem en dos aspectes clau:

 

  • Adaptació al Sistema Educatiu Espanyol: Els nostres professors especialitzats t’ajudaran a comprendre i dominar els continguts del batxillerat espanyol, essencials per a la Selectivitat.

 

  • Pràctica Intensiva: Realitzem simulacres d’examen perquè et familiaritzis amb el format i tipus de preguntes que trobaràs, identificant els teus punts forts i àrees de millora.

 

Per Què Triar l’Acadèmia Guiu?

 

Experiència: Comptem amb professors altament qualificats i experimentats en la preparació d’estudiants internacionals.

 

  • Enfocament Personalitzat: Els nostres cursos estan dissenyats per atendre les necessitats específiques d’estudiants internacionals, assegurant que cadascun de vosaltres rebi l’atenció i el suport necessaris.

 

  • Flexibilitat i Comoditat: Oferim diferents opcions de cursos, incloent modalitats sense visat, medium i amb visat, adaptant-nos a les teves necessitats i circumstàncies.

 

Preus i Detalls Pràctics

 

El curs té un cost que varia segons la modalitat triada, amb preus que comencen des de 1.620,00€. La matrícula té un cost addicional de 200,00€. Les classes s’imparteixen a la nostra seu a Barcelona, en un horari de matí convenient per a tots.

 

Preparar-se per a la Selectivitat com a estudiant internacional pot semblar una muntanya russa d’emocions i desafiaments. Però no estàs sol en aquest viatge. A l’Acadèmia Guiu, estem compromesos a fer que la teva transició al sistema educatiu espanyol sigui el més suau i exitosa possible. Anima’t a fer aquest pas important cap al teu futur acadèmic amb nosaltres!

Per a més informació, no dubtis a visitar la nostra pàgina web o contactar-nos directament. Estem aquí per ajudar-te a assolir els teus somnis!