Sent líders a Espanya en la preparació de cursos per a la Selectivitat, a Academia Guiu portem més de 130 anys formant estudiants a Barcelona. Ens orgulleix haver preparat més estudiants per a la Selectivitat que qualsevol altre centre a tota Espanya. Però, ¿què més pots esperar de nosaltres?

 

A més de la preparació per a la Selectivitat, oferim una àmplia gamma de serveis educatius. Des de classes particulars i grupals fins a reforç escolar i formació universitària, estem aquí per ajudar-te en cada pas del teu camí acadèmic. ¿Necessites ajuda amb alguna assignatura específica? Explica’ns-ho, ja que sabem quines són les matèries més complicades de cada curs i estem preparats per recolzar-te.

 

Els nostres cursos d’estiu

 

Imagina que has suspès una assignatura o potser vols avançar a les classes del pròxim any. Els nostres cursos d’estiu són just el que necessites! Tenim cursos grupals, però si prefereixes un enfocament més personalitzat o si els teus horaris no coincideixen amb els nostres, no et preocupis. Ens adaptem a les teves necessitats i podem preparar-te un curs a mida.

 

Vols aprendre espanyol?

 

Si ets un estudiant internacional o simplement vols millorar el teu espanyol, tenim el curs perfecte per a tu. El nostre curs anual d’espanyol per a estrangers està dissenyat per a estudiants que parteixen d’un nivell bàsic i volen assolir el nivell B2. Aquest curs intensiu de 660 hores combina l’estudi de la llengua amb el coneixement d’elements culturals de la cultura hispana i de Barcelona.

 

Preguntes freqüents

 

¿On es troba Academia Guiu?

 

Estem a Rambla de Catalunya, 57, al centre de Barcelona, a només 5 minuts de plaça Catalunya i del Passeig de Gràcia. Les nostres instal·lacions estan adaptades per a persones amb problemes de mobilitat i comptem amb tot el necessari per fer del teu aprenentatge una experiència còmoda i agradable.

 

¿Quan comencen els cursos anuals d’espanyol?

 

Els nostres cursos d’espanyol per a estrangers comencen el 3 d’octubre i acaben el 22 de juny de l’any següent.

 

¿Quant costa matricular-se en el curs anual d’espanyol?

 

La matrícula és de 200 euros, que es descompten del cost total del curs, que és de 5.000 euros.

 

En resum, a Academia Guiu, el nostre objectiu és el teu èxit. Ja sigui que necessitis preparar-te per la Selectivitat, reforçar les teves habilitats en una matèria específica, aprendre espanyol o simplement vols millorar en els teus estudis, estem aquí per ajudar-te. Esperem veure’t aviat!