L’Acadèmia Guiu, amb el seu llegat de més de 130 anys en el sector educatiu, ha evolucionat per oferir-te ara els seus reconeguts serveis de manera 100% online. Descobreix com pots potenciar el teu aprenentatge des de la comoditat de casa teva, sense renunciar a la qualitat i l’experiència que ens caracteritza.

 

L’essència de les nostres classes particulars, ara en modalitat online

A l’Acadèmia Guiu, creiem fermament que un bon professor és aquell que aconsegueix treure el millor dels seus estudiants. Sota aquesta filosofia, et presentem les nostres classes particulars online, dissenyades per proporcionar-te un reforç escolar i universitari personalitzat, centrat en les teves necessitats i en les assignatures que més et desafien. Ja sigui a l’ESO, batxillerat o universitat, estem aquí per ajudar-te a superar cada obstacle acadèmic amb confiança i seguretat.

 

Per a qui i com?

Les nostres classes online estan dirigides a estudiants d’ESO, batxillerat i universitat que busquen superar les seves dificultats acadèmiques i assolir els seus objectius educatius. Gràcies a la modalitat online, pots accedir als nostres serveis des de qualsevol lloc, gaudint de la flexibilitat d’horaris i la possibilitat de personalitzar les teves classes segons les teves necessitats. A més, t’oferim suport en la preparació de proves d’accés i en l’aprenentatge de llengües estrangeres, sempre amb un enfocament individualitzat i centrat en tu.

 

Preus i horaris adaptats a tu

Ens esforcem per oferir-te opcions que s’ajustin a les teves necessitats i possibilitats. Amb preus competitius i una disponibilitat d’horaris àmplia, les nostres classes particulars online estan a l’abast de tots els estudiants que desitgin millorar el seu rendiment acadèmic. A més, els nostres professors estan disponibles per resoldre els teus dubtes les 24 hores del dia, assegurant que sempre comptis amb el suport que necessites, quan ho necessites.

 

Preguntes freqüents sobre les nostres classes online

Són efectives les classes particulars online?

Sí, les nostres classes particulars online ofereixen la mateixa qualitat i efectivitat que les nostres classes presencials, permetent-te accedir a una educació de qualitat sense importar on et trobis.

 

Com puc personalitzar les meves classes online?

Pots personalitzar les teves classes descarregant i completant el PDF disponible a la nostra pàgina web. Indica les teves necessitats i preferències i ens posarem en contacte amb tu per ajustar tots els detalls.

 

Ofereixen classes d’idiomes online?

Sí, oferim classes d’idiomes online, incloent anglès, francès, alemany, xinès, japonès i rus, entre d’altres, sempre amb professors especialitzats en l’ensenyament de segones llengües.