Hola! Estàs buscant una forma personalitzada de millorar en els teus estudis? A l’Acadèmia Guiu, creiem fermament que un bon professor no només ensenya, sinó que treu el millor dels seus estudiants. Per això, les nostres classes particulars a Barcelona estan dissenyades per oferir-te exactament això: una educació a mida que ressalta les teves fortaleses i supera els teus desafiaments.

 

Per a Qui Són Aquestes Classes?

 

Les nostres classes particulars estan dirigides a estudiants de tots els nivells: ESO, Batxillerat i Universitat. Si estàs lluitant amb alguna assignatura o simplement vols millorar el teu rendiment acadèmic, aquestes classes són per a tu. A més, si necessites assolir un nivell B2 d’anglès per a la universitat, t’oferim la preparació necessària per aconseguir-ho amb èxit.

 

Com Funcionen Les Nostres Classes?

 

  • Flexibilitat: Tu decideixes quan i com vols aprendre. Els nostres professors estan disponibles per adaptar-se al teu horari i necessitats.

 

  • Personalització: Les classes se centren en els teus requeriments específics, ja sigui reforçar una matèria en particular o preparar-te per a un examen.

 

  • Diversitat de Matèries: Oferim classes de suport en una àmplia gamma d’assignatures, des de Història i Filosofia fins a Matemàtiques, Economia, i més. També comptem amb classes d’idiomes com Anglès, Francès, Alemany, i altres.

 

Per Què Triar l’Acadèmia Guiu?

 

  • Experiència: Més de 130 anys de trajectòria en la formació acadèmica d’estudiants.

 

  • Professors Especialitzats: Comptem amb un equip de professors experimentats i dedicats a cada matèria.

 

  • Aprenentatge a la Carta: T’oferim la possibilitat de personalitzar completament les teves classes per enfocar-te en el que realment necessites.

 

Detalls Pràctics

 

  • Horaris: Les nostres classes estan disponibles tots els dies de la setmana, de 9 a 21 hores. A més, oferim la possibilitat de realitzar classes a domicili, segons les teves preferències.

 

  • Preus Competitius: Pots personalitzar les teves classes amb el nostre pdf interactiu i gaudir d’una educació de qualitat a preus assequibles.

 

A l’Acadèmia Guiu, entenem que cada estudiant és únic i té diferents necessitats i objectius. Les nostres classes particulars a Barcelona estan dissenyades per oferir-te una educació personalitzada que et permeti assolir les teves metes acadèmiques. Ja sigui que necessitis suport en una matèria específica o vulguis millorar el teu nivell d’idiomes, estem aquí per ajudar-te.

Si estàs interessat en saber més, no dubtis a contactar-nos o visitar la nostra pàgina web per a més informació. Estem compromesos amb el teu èxit acadèmic!