Sabem que l’estiu és una època per descansar, per desconnectar una mica dels llibres i gaudir del sol. Però, què passaria si et diguéssim que pots aprofitar aquest temps per avançar en els teus estudis i preparar-te millor per al proper any acadèmic? A l’Acadèmia Guiu, t’oferim aquesta possibilitat a través dels nostres cursos d’estiu per a l’ESO i Batxillerat.

 

Aprovant Assignatures Pendents

Si has suspès alguna assignatura durant l’any, no et preocupis. Els nostres cursos d’estiu estan dissenyats per ajudar-te a aprovar aquestes assignatures que et resulten més difícils. Amb classes enfocades i professors dedicats, treballarem junts perquè comprenguis els conceptes que no van quedar clars durant l’any i et preparis per als exàmens de recuperació.

 

Adelantant-te a la Pròxima Etapa

Però els nostres cursos d’estiu no es limiten als estudiants que necessiten reforçar allò après durant l’any. Si vols avançar i començar a aprendre continguts del proper curs, també pots fer-ho. Així, quan comenci el nou any escolar, ja tindràs una base sòlida sobre la qual construir.

 

Personalització i Flexibilitat

Entenem que cada estudiant té necessitats diferents. Per això, a l’Acadèmia Guiu, oferim la possibilitat de personalitzar el teu curs d’estiu. Si no pots adaptar-te a les dates, horaris o simplement vols anar de vacances amb els teus pares, te’l fem a mida.

 

Preguntes Freqüents

 

Quan comencen els cursos d’estiu?

Els cursos d’estiu a l’Acadèmia Guiu comencen al juliol i duren fins a finals d’agost. No obstant això, la data d’inici pot variar depenent de la disponibilitat de l’estudiant i del professor.

 

Quant duren les classes?

Les classes poden durar d’1 a 2 hores, depenent de la necessitat de l’estudiant i del pla d’estudis del curs.

 

És possible realitzar un curs d’estiu a distància?

Sí, oferim l’opció de realitzar els cursos d’estiu tant presencialment com a distància.

A l’Acadèmia Guiu, estem compromesos amb el teu èxit acadèmic. Amb els nostres cursos d’estiu, no només tindràs l’oportunitat d’aprovar les teves assignatures pendents, sinó que també podràs avançar en els teus estudis i preparar-te per al proper any escolar. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació.