T’estàs preparant per a la Selectivitat? A l’Acadèmia Guiu, som experts en la matèria. Som líders a Espanya en cursos de preparació per a la Selectivitat, havent format a més alumnes que qualsevol altra institució a tot el país1. Sabem que cada estudiant té els seus propis desafiaments i per això oferim tant classes particulars com grups1. Però escolta, per què no dones un cop d’ull als nostres cursos de preparació per a la Selectivitat? De segur que t’interessa.

 

Necessites un impuls? Classes de reforç a la teva mida

 

Si necessites una mica d’ajuda extra en alguna assignatura, ja sigui de Primària, ESO, Batxillerat, Universitat, Postgraus o Màster, aquí estem per donar-te un cop de mà. I si has tingut una topada amb alguna assignatura, no et preocupis. A l’estiu també oferim cursos perquè puguis aprovar aquestes assignatures pendents i avançar de curs amb totes les garanties. Vols més detalls? A la nostra secció de classes de reforç trobaràs tot el que necessites.

 

T’agrada aprendre espanyol? Tenim el curs perfecte per a tu

 

Si estàs buscant aprendre espanyol o millorar el teu nivell actual, tenim just el que necessites. El nostre Curs Anual d’Espanyol per a Estrangers és un programa complet que et portarà des del nivell bàsic fins a un nivell B2. Pots trobar tota la informació sobre aquest curs a la nostra secció de cursos d’espanyol.

 

Preguntes freqüents

 

Com puc saber quin és el curs adequat per a mi?

 

A l’Acadèmia Guiu, entenem que cada estudiant té les seves pròpies necessitats i objectius. Per això, oferim una àmplia varietat de cursos i programes. No dubtis a contactar-nos i t’ajudarem a trobar el curs que millor s’ajusti a tu.

 

Quines garanties ofereix l’Acadèmia Guiu?

 

Portem més de 130 anys formant estudiants a Barcelona i estem orgullosos dels nostres resultats. A més, t’oferim garantia d’aprovat, perquè confiem en la nostra metodologia i en la qualitat dels nostres professors.

 

Què passa si no puc assistir a les classes en els horaris establerts?

 

A l’Acadèmia Guiu, entenem que cada estudiant té els seus propis horaris i compromisos. Per això, t’oferim l’opció de decidir dies, horaris i professors per a les teves classes particulars.

 

Recorda, a l’Acadèmia Guiu, el teu èxit és el nostre objectiu. Estem aquí per ajudar-te en cada pas del teu viatge educatiu!