Si estàs a punt d’enfrontar-te a la Selectivitat EBAU i vols assegurar-te d’obtenir els millors resultats, estàs al lloc correcte! En aquest post, t’expliquem com l’Acadèmia Guiu pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius i dominar aquesta prova tan important.

 

Experiència en la preparació per a la Selectivitat EBAU

L’Acadèmia Guiu compta amb 130 anys d’experiència i un equip de 40 professors titulats que t’acompanyaran en tot moment en el teu procés de preparació. Amb un enfocament personalitzat, l’acadèmia dissenya programes a mida per a cada estudiant, atenent als seus coneixements i disponibilitat. Així, podràs treure el màxim profit del teu temps i esforç.

 

Garantia d’aprovat i suport econòmic

Un dels aspectes més destacats de l’Acadèmia Guiu és la seva garantia d’aprovat. Està demostrat que 9 de cada 10 alumnes obtinguin els resultats esperats. A més, si no aconsegueixes superar la prova, l’acadèmia et continuarà formant gratuïtament fins que la superis en els cursos anuals i intensius de gener. Això és compromís!

 

¿Tens dubtes sobre la Selectivitat EBAU?

 

¿Què és la Selectivitat EBAU?

La Selectivitat EBAU és una prova que els estudiants han de superar per accedir a la universitat a Espanya. Avaluïna els teus coneixements adquirits durant el batxillerat i és fonamental per continuar amb els teus estudis superiors.

¿Com em preparo per a la Selectivitat EBAU?

Un Curs de Selectivitat EBAU a l’Acadèmia Guiu és una excel·lent opció per preparar-te de manera efectiva. Amb programes personalitzats, professors experimentats i una garantia d’aprovat, tindràs tot el necessari per assolir els teus objectius.

¿Què passa si sóc estudiant estranger?

No et preocupis, l’Acadèmia Guiu també ofereix programes per a estudiants estrangers com la Selectivitat EBAU UNED. Amb aquests cursos, podràs adaptar-te al sistema educatiu espanyol i augmentar les teves possibilitats d’èxit en la prova.

 

¿A punt per començar el teu camí cap a l’èxit?

Si vols obtenir més informació sobre com l’Acadèmia Guiu pot ajudar-te a preparar-te per a la Selectivitat EBAU, visita la seva p

àgina web o posa’t en contacte amb ells aquí.