Fer el salt de l’escola a l’institut o de l’institut a la Universitat no és fàcil per a ningú. Hi ha qui aconsegueix adaptar-se amb rapidesa a les noves exigències i al ritme, però molts altres no. Quan apareixen les primeres dificultats, és important actuar ràpid, abans que el curs se’ns tiri damunt. Però, és realment efectiu fer classes particulars per a millorar resultats? Si no ho he entès en classe, de què em servirà que m’ho expliqui un altre professor? 

Les classes particulars són efectives, sempre que les realitzin bons professionals i l’actitud de l’alumne sigui la d’aprofitar l’oportunitat que suposa tenir a un expert en la matèria només per a ell, per a aclarir els seus dubtes i millorar els seus resultats. 

Grans avantatges de les classes particulars:

  1. T’ajudarà a preparar exàmens i obtenir resultats: un bon professor particular ha de ser un expert en la matèria, un bon docent i, també, conèixer amb detall el tipus d’exàmens als quals t’enfrontes, ja estiguis cursant ESO, Batxillerat, formació universitària o vulguis realitzar una prova d’accés. Amb el seu coneixement, t’ajudarà a interioritzar la matèria i, alhora, a ser més efectiu i eficient quan t’enfrontis a l’examen.
  2. Es centraran en el que realment et costa: han de ser classes personalitzades, centrades en aquells punts en els quals tenim dificultats per seguir la matèria. El professor ha de conèixer els aspectes més complexos de l’assignatura i, amb l’ajuda de l’alumne, focalitzar-se en ells per a optimitzar temps.
  3. T’ajudarà a organitzar-te: sovint no arribem a tot perquè se’ns acumulen tasques i matèries. Les classes particulars poden ajudar-nos, també, a planificar-nos i organitzar-nos, amb deadlines clars i objectius concrets. Una part de l’èxit o del fracàs comença amb la planificació.
  4. Evita la procrastinació: el que més ens costa és el que més mandra ens fa i, sovint, ho anem posposant. Procastinem just amb les matèries que ens suposen un major esforç: Matemàtiques, Física, o, en molts casos, els idiomes. Les classes particulars ens obliguen a enfrontar-nos sense excuses a les nostres dificultats i dedicar més temps al que més ens costa.

A l’Acadèmia Guiu ens avalen més de 125 anys d’experiència en formació acadèmica i hem comprovat l’efectivitat de les nostres classes particulars “a la carta”, realitzades per professors especialitzats i experimentats en cada matèria. Poden ser en la nostra acadèmia, a domicili o classes particulars 100% en línia. Entenem i sabem quines són les assignatures més complexes de cada curs i oferim classes de suport de diverses assignatures: Matemàtiques, Economia, Macroeconomia, Microeconomia, Càlcul, Estadística, Física, Química, Informàtica, Programació (Java, etc.), Història, etc i classes d’idiomes (Inglés, Francés, Alemany). 

Sempre, amb la màxima exigència i garantia de resultats i un lema: “Un bon professor, com una bona persona, és el/la que treu el millor de les altres” -Teresa Carreté.